Methodieken van toesjj

toesjj bloemen
Er zijn!
De belangrijkste manier om kinderen te helpen is door er ‘gewoon’ te zijn (presentiebenadering). Met aandacht luisteren naar de hulpvraag en door het voelen van een goede aarding kan al een opluchting betekenen voor het kind.

Ouderbegeleiding
De ouder die het overwicht en het overzicht kwijt  is in de opvoeding kan alle hulp gebruiken die ervoor zorgt dat  zijn metapositie versterkt wordt.

MIR methode
Door middel van deze Mentale Intuïtieve Reset word je onbewust terug gebracht tot de oorsprong van je echte zelf. Het is een vorm van zelfheling in een handomdraai door het benoemen van 9 stappen 2 keer per dag.

 

Reiki 
Deze universele levensenergie brengt het zelfgenezend vermogen weer op gang. Ik geef via mijn handen graag de energie door die een ander ondersteunt in zijn genezingsproces.

(Basisbehoefte) Massage
Door het masseren van bepaalde lichaamsdelen kan pure ontspanning bereikt worden. Vanuit een liefdevolle aanraking ontstaat er rust in je lijf en stroomt spanning weg.

toesjj bloemen
EFT
Emotional Freedom Techniques is een techniek die je kan helpen bij emotionele problemen en lichamelijke klachten meestal veroorzaakt door stress. Je erkent je eigen gevoel door een aantal stappen en eenvoudige handelingen die je zelf kunt toepassen. Klop je Top is afgeleid van EFT en speciaal ontwikkeld en effectief bij kinderen.

Verder gebruik ik opstellingen graag om het innerlijke kind te bereiken, laten tekeningen meer zien dan een mooi plaatje en kan meditatie rust in je hoofd brengen dus ik weet vooraf niet welk pad we bewandelen.

Soms is 1 consult al voldoende om het geluk weer in de ogen terug te zien!