Forever

Clean9

Als je graag een slankere en fittere versie van jezelf wil zien binnen 9 dagen, dan kun je het cleansingprogramma C9 hier bestellen.  Als je letterlijk centimeters wil verliezen, dan kun je de body wrap hier bestellen.

Als je niet het hele pakket wil bestellen maar wel je lichaam wil voorzien van rijke voedingsstoffen voor een energieke en gezonde levensstijl, dan kun je de Aloe Vera gel hier bestellen.

Als je graag een soort tijgerbalsem wil gebruiken die lekker ruikt en goed te smeren is, maar ook de spieren, gewrichten en huid soepel houd, dan kun je de Forever Heat hier bestellen.

Als je graag aan je kinderen een gezonde en gevarieerde aanvulling op de dagelijkse voeding wil bieden in de vorm van een lekkere multivitamine, dan kun je de Forever Kids hier bestellen.

Als je graag een smeersel in huis wil hebben dat voor meerdere doelen gebruikt kan worden waarbij de huid verzacht dient te worden en snel intrekt, dan kun je de Aloe Vera Gelly hier bestellen.

Als je andere producten dan deze of bijvoorbeeld andere smaken of soorten wil bestellen bij Forever ga dan naar de site www.foreverliving.com en gebruik mijn distributeurnummer 310002029707.

Als je wil weten wat Forever nog meer voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op.